Over mij

Laat ik me even voorstellen. Ik ben Petra Neutel-Reijntjes (1981), moeder van ZoĆ« (2009), Noa (2011) en Elia (2019). Ik ben getrouwd met Tim Neutel. We wonen in een eengezinswoning aan de Raad van Europastraat 32 in de kindvriendelijke wijk Tuinveld in ‘s-Gravenzande.

Werkervaring

Vanaf 2005 ben ik werkzaam geweest als activiteiten begeleider in de ouderenzorg. Hier heb ik gewerkt met zowel dementerende ouderen, als ouderen met lichamelijke beperkingen. In dit werk was er regelmatig contact tussen deze ouderen en kinderen van een opvang. Hier werden dan diverse activiteiten voor georganiseerd waar ik maar al te graag aan deel nam.

Daarnaast ben ik jaren zondagsschoolleidster geweest. Dit heb ik altijd met plezier gedaan. Nu met onze 3e kleine erbij ben ik hiermee gestopt.

Na bijna 15 jaar als activiteitenbegeleider te hebben gewerkt, was het mijn moment om de overstap te maken naar gastouder. Ik heb 30 jaar kunnen ‘afkijken’ bij mijn moeder die ook als gastouder werkt. Genoeg ervaring en kennis dus om zelf die stap te zetten.

Hobby’s

Ik hou er van creatief bezig zijn. Ik maak regelmatig knutselwerkjes met mijn eigen kinderen. Ook wordt er veel gebakken in ons huis. Daarnaast ga ik graag naar buiten voor een wandeling of fietstochtje en gaan we regelmatig een dagje uit. Met mijn man samen hou ik erg van films en videogames. Ook wordt er regelmatig een bordspel gespeeld bij ons thuis. We gaan ook elke zondag naar de kerk en 2x in de maand op dinsdagavond naar de connectgroep (soort Bijbelstudie groepje).